Telegram sexmelayu

28-Oct-2016 22:43 by 9 Comments

Telegram sexmelayu - Free chat iran sexy

Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.

telegram sexmelayu-47

Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja.Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti.Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.

Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.Aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Khairul. Aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Khairul. Sue: Mula2 Sue SMS Khairul kata nak jumpa, di simpang jalan. Sampai di simpang, Khairul suruh Sue follow kereta dia.Aku memancutkan air mani yang pekat dan banyak hingga Sue tersedak dan menadah tangan menakung air mani yang keluar.