Cerita lucah janda mandi rogol ahhhhhhhhh

28-Aug-2016 18:39 by 4 Comments

Cerita lucah janda mandi rogol ahhhhhhhhh

Semasa Kak Jah sedang membasuh kain pada suatu malam, datang Abang Rie kononnya hendak merendam baju kerjanya.Oleh kerana bilik air sempit maka bergeserlah dengan Kak Jah yang sedang berkemban itu.

cerita lucah janda mandi rogol ahhhhhhhhh-27cerita lucah janda mandi rogol ahhhhhhhhh-48cerita lucah janda mandi rogol ahhhhhhhhh-44

Seminggu lamanya Kak Yah disana tapi masih belum waktu dia melahirkan anaknya.

Aku hairan kenapa lampu dan TV masih belum ditutup dan bila kutoleh ke belakang Kak Jah dan Abang Rie dah takde. Aku terdetik nak check bilik Kak Jah sebab pintu biliknya terbuka sikit dan aku nampak Abang Rie dalam kelambu bersama Kak Jah (tak buat ap-apa lagi) kononnya nak angkat Along masuk bilik dia (Along adalah anak Abang Rie). Hari-hari lepas tu aku start siasat apa yang sebenarnya sedang terjadi antara Kak Jah dengan Abang Rie manakal Abang Rie teruskan projectnya dengan Kak Jah seolah-olah aku tak tau apa-apa.

Maka aku tak terkejut sangat dan Abang Rie terus keluar dari bilik Kak Jah sambil angkat Along dan pada masa nie aku dah rasa semacam aje tentang kejadian nie. Kak Yah pula lagilah tak tau sebab project hanya berjalan selepas dia nyenyak tidur dengan anaknya.

Sampai rumah semua orang dah balik kerja termasuk Kak Jah dan Abang. Kak Jah dijemput dengan motor oleh Abang Rie setiap hari. Kak Yah aku percaya habis kat Abag Rie dan takkan adik dia nak buat hal dengan suaminya pula. Oleh kerana letih sangat maka aku terus mandi, sembahyang dan tidur.

Kak Jah dan Abang Rie masih nonton TV di ruang tamu (duduk atas sofa belakang aku sebab aku tidur di ruang tamu.)Aku terlelap tapi terjaga sekitar jam 12 tengah malam sebab nak kencing.

Abang Rie kini memeluk dari belakang Kak Jah sambil tangannya menanggalkan kain kemban Kak Jah tetapi dipegang Kak Jah dari terlondeh terus.

Dari situlah Abang Rie semakin bernafsu dan meramas buah dada Kak Jah semahunya.Lama sikit lepas tu mula dia raba-raba peha, selak kain, peluk dari belakang dan tahap paling tinggi adalah meramas buah dada Kak Jah.Kak Jah hany diam dan tak melawan sebab seronok dibuat macam tu.Abang Rie sebenarnya sudah berkeinginan sangat untuk berasmara dengan Kak Jah kerana Kak Jah adalah salah seorang kaka aku yang mampunyai body yang seksi dan bersuara manja.Kak Jah juga seorang yang mudah menyerah bila dirayu.Abang Rie yang sudah faham akan diri Kak Jah sekarang ini terus memeluk sekuat hati.

  1. who is alberto del rio dating 07-Feb-2016 02:12

    or even willing to call such times a “date.” These men aren’t game for dating. Besides, there are good reasons not to be married, and to avoid rushing into a serious relationship.

  2. Free webcam girlschat 21-Apr-2016 02:50

    Our University has a well known tradition in geochemistry, established by Viktor Moritz Goldschmidt. The systems, produced by Pico Trace have been developed for our own scientific work. Limits and weakness, but also the quality of the systems is proofed every day.

  3. leeteuk dating 17-Oct-2014 17:24

    Once you’ve correctly set the root folder path for your IMAP mailbox, you may be missing some subfolders or find that folders aren’t synching.

  4. Online dating sex game 09-Jun-2015 06:51

    Be careful the next time you try to visit a website by typing the URL into the address bar of your browser – you might land on a website hosting ads for scam products, or worse, a website designed for phishing or hosting malware.